Efter ett intresse

Vår resa började 2018

Efter att jeels sålt extraljus åt  dom närmaste kom  tanken på att öppna en webshop för andra som kunde  få tillgång till produkter som ökar säkerheten och underlättar ögonen i mörkare tider. Jeels blev fött  i Februari 2018 med att göra ett eget försök bygga en sida

 

Vi kom i kontakt med underbara sammarbetspartners

Jeels utvecklades till något större

Vartefter sidan utvecklades kände vi att det var dags att växa. Vi kom i kontakt med företag på Svenska sidan som avtal skrevs med att vi är deras återförsäljare i Finland, samarbetet utvecklades i vänskap och produkterna blev flera och stabila varumärken. Vi utvidgade ytterligare både till Tyskland och Frankrike, allt för att hitta dom bästa produkterna.

Tryggheten att ha en partner man kan lita på

Vi har bara börjat

Vi vill möta våra kunder som vi själv vill bli bemött, det låter kanske lite klischè men vad är inte bättre om man kan lite på produkter man handlar av oss och vet vi finns där för dom, för trots allt utan er därute finns vi inte. Vi förbättrar oss varje dag, och strävar till att bli dom bästa på det vi gör och en support som  är personlig, inga köer eller väntande, vi finns där för er varje dag i veckan.