FAQ

Nej för tillfället har vi inte desto större lager,eventuellt kan det finnas vissa produkter att hämtas. Vi sammarbetar med partners som har sitt eget lager och skickar direkt åt er.
Vi har valt att inte ha eget lager helt enkelt för vi har otroligt fina sammarbetspartners, och vi anser det funkar exakt lika effektivt och bra ändå. Ja ni kan handla av oss som vilken näthandel som helst, ni får alltid varan till närmaste serviceställe eller direkt hem till er. Nej det påverkar inte dig som kund det minsta, varken prismässigt eller på annat vis, skatten är alltid betald på din produkt.
Normalt 5-7 vardagar , upptill 10, beroende på vilken produkt och land den kommer ifrån.
Ja, vi sätter in språningskod då vi får den. Det kan dock ta en dag innan det kommer pga en viss fördröjning. Ni kan sen spåra er order via länken "spåra min order"
Givetvis har vi garanti. På extraljus ända upp till 10 år på en del, fordon normalt 6 månader, dock kan vissa produkter ha bara 3 månander, detta pga distributörens villkor.
I första hand kontakta oss så kan vi dissuktera en lösning, om garanti gäller står vi givetvis för eventuell service eller ersätter produkten. Vid produkter som är defekta krävs foto eller video så vi kan se vad som är defekt. Detta skickas alltid till distributören.
ABSOLUT! Vi anser vi har en av landets kanske bästa kundtjänster! Vi försöker vara tillgängliga så mycket som möjligt och det är ALLTID en person som svarar er. ( Den personen råkar vara ägaren själv)
Ja! Vi kan montera och har egen kvalitetskontroll om man bor i närområdet. Kontakta oss så kan vi diskutera vad ni önskar, allt är möjligt, vi kan dessutom utföra service i mindre skala på dom. Nej det kostar inget extra till skillnad från andra erbjuder vi det åt närliggande kunder som en extra bonus om så önskas.
ja, vi kan hjälpa er med att montera, dock gäller det bara närområdet och mot extrakostnad. Men vi rekommenderar alltid anlita ordentliga proffs för jobbet.
Absolut, du kan lita på oss! Vi vill ni ska bli bemött som vi själva. Vi står bakom våra produkter och kunder till 100% och vi har en personlig kundtjänst som hjälper er genast. Vi vill skapa ett förhållande mellan oss och kunden så man kan återkomma och vara säker på det funkar!
Jeels grundare och Admin har svenska som modersmål och befinner oss i Österbotten där majoriteten är svenskspråkiga, så vi använder oss av ett program (translatepress) som översätter automatiskt och vi ändrar där det blir lite tokigt, dock är vår sida ganska omfattande så ibland missar vi översättningen. Men vi gör vårt bästa för alla!
Ja det kan hända, och orsaken är antagligen det ni ser så är gjort på egen hand av Admin och ägaren Sören Karlsson, vilket kan vara att ibland känns den annorlunda men vi vill tro det är till den bättre sida =) Sänd oss gärna feedback så vi kan förbättra oss! Vi lovar rabattkod åt alla som skickar oss feedback.