Kiinnostuksen jälkeen

Matkamme alkoi vuonna 2018

Kun renkaat myivät ylimääräisiä valoja lähimmilleen, syntyi idea avata verkkokauppa muille, jotka voisivat käyttää tuotteita, jotka lisäävät turvallisuutta ja helpottavat silmiä pimeässä. Jeels syntyi helmikuussa 2018 yrittääkseen itse rakentaa sivuston

 

Otimme yhteyttä upeisiin kumppaneihin

Jeelsistä kehittyi jotain suurempaa

Sivuston kehittyessä tunsimme, että on aika kasvaa. Otimme yhteyttä ruotsalaisiin yrityksiin, jotka allekirjoittivat sopimuksen siitä, että olemme heidän jälleenmyyjämme Suomessa, yhteistyö kehittyi ystävyydessä ja tuotteista tuli useita ja vakaita tuotemerkkejä. Laajensimme edelleen Saksaan ja Ranskaan, etsimään parhaat tuotteet.

Turvallisuus siitä, että sinulla on kumppani, johon voit luottaa

Olemme vasta aloittamassa

Haluamme tavata asiakkaamme, joita haluamme kohdeltavan, se saattaa kuulostaa hieman kliseiseltä, mutta mikä ei ole parempaa, jos tiedät vähän meiltä ostamistasi tuotteista ja tiedät olevamme heidän puolestaan, koska loppujen lopuksi ilman sinua siellä meitä ei ole olemassa. Parannamme joka päivä ja pyrimme olemaan parhaita tekemisessämme ja henkilökohtaisen tuen, jossa ei ole jonoja tai odotuksia. Olemme sinua varten joka viikonpäivä.