• Ångerrätt och retur

Du som konsument har rätt att häva ditt köp enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Att häva köpet gör du genom att informera oss om att du ångrat ditt köp senast inom 14 dagar från att du mottagit din order.

Returfrakten hos Jeels är alltid gratis.. Skicka oss ett meddelande till e-postadressen [email protected]  och informera oss i samband med returen.

Ångerrätten gäller endast för produkter som är oanvända, i originalförpackning och välpaketerade för returleveransen.

Om du ångrar ditt köp måste du skicka tillbaka varorna, till returadressen nedan, senast 14 dagar efter att du informerat oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du måste kunna bevisa att du skickat returen inom de 14 dagarna (genom att t.ex. visa ett kvitto på frakten).

När du skickar tillbaka dina varor måste du även skicka med ditt namn, kontaktinformation, återbetalning sker via samma betalninssätt sätt som användts vid betalning av varan, t.ex har ni betalat via klarna  återbetalar vi summan via klarna, eller har ni betalat med Checkout Finland , så går betalningen tillbaka via den service ni har valt.  Betalningen sker så snart som möjligt enligt bestämmelserna i konsumentköplagen.

Vid betalning via klarna eller Checkout Finland kan återbetalningen, beroende på firma,  kräva att ni identifierar er och ger kontonummer för återbetalning , Jeels kan ej ansvara för återbetalningstiden från Klarna eller Checkout Finland

https://www.klarna.com/se/kundservice/csc/aterbetalning/

https://www.checkout.fi/kuluttajille

Vår returadress:

BR Trading Ab
Karlsrovägen 2 B 5
64200 Närpes
Finland

  • Reklamation

När du får dina varor rekommenderar vi att du kontrollerar att allt är korrekt. Om någon vara saknas, har skadats under leveransen eller om varorna på något annat sätt inte överensstämmer med det du beställde ber vi dig att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt och senast inom 14 dagar för att komma överens om hur vi kan åtgärda situationen. När det gäller fel på produkter som beställts av konsument så följer vi bestämmelserna i konsumentköplagen.

  • Kundtjänst

Vi  hjälper gärna till och svarar på eventuella frågor angående din beställning, så tveka inte att kontakta oss via e-post ,telefon  eller livechatt